BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, August 6, 2015

Sawang Berkepok2 dah sini OPPPS!!

Ya Ampun sgt2......giler lama xde nak update kan? Iols sedih jgk sbb failed la itu treatment....huhuhuh tp sebenarnya xde mood nk update smpi terlupa plak.... harap maklum ye.

Bila cek darah, Dr. Adilah pn confuse sbb prolatin tinggi mcm preknen kira breast keras kan, tp level HSG low mcm xde implementation berlaku...smpi request re-test darah for free....bersungguh2 manager kat Lab Hospital Pantai mintak maap.

TO BE CONTINUED

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Ami's photobook

COUNTDOWN

Our Lil Prince

 Baby Birthday Ticker Ticker

Pregnancy Testing

My Breastfeeding Timeline

Lilypie Breastfeeding tickers

My Operation Day